websikehealthcheck
websikehealthcheck

Blog...

Lényeges fogyasztóvédelmi változások 2022. május 28-ától

A fogyasztóvédelem szabályai akkor is fontosak, ha mi magunk vagyunk a fogyasztók, de különösen akkor kell alaposan ismerni ezeket, ha fogyasztók részére értékesítünk webáruházunk révén. 2022. május 28-ával több, erre vonatkozó fontos szabály is megváltozott.

Ismerd meg a főbb fogyasztóvédelmi változásokat és ezek révén gondold át,  bármely folyamatodat, szabályzatodat, dokumentumodat  hozzá kell-e igazítani a módosult jogszabályokhoz? Egy tallózó, gondolatébresztő összefoglalót készítettem ehhez, javaslom, nézd át itt!

Amennyiben a segítségedre lehetek a helyzet mélyebb értékelésében, keress meg bátran! Egy konzultáció vagy egy „próbavásárlás” azért is hasznos lehet, mert könnyen előfordulhat, hogy a fogyasztóvédelmi jogszabályok változása maga után vonja az adatkezelési tájékoztató változtatásának és/vagy akár belső munkaügyi szabályok módosításának igényét is.

Zoltán Baksai
Időről-időre igyekszem új blogbejegyzést írni. Hozzájárulásoddal szívesen küldök e-mailt, ha új tartalom kerül fel. Ha szeretnél értesülni ezekről, akkor kattints ide!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük