websikehealthcheck
websikehealthcheck

Betekintés a munka világába

Konzultáció iskolai osztályoknak vagy iskolai közösségnek

Szeretnétek az iskolából kitekinteni a munka világára? Felkészülnétek az iskolaszövetkezeti munkára vagy nyári diákmunkára, hogy ne járjatok rosszul?
A konzultáció igény szerint egy vagy két iskolai óra terjedelmében járja körül mindazokat a munkahelyi élethelyzeteket, amelyekkel fiatal munkavállalóként találkozhatsz, megtudhatod, hogy mikor találkozol korrekt munkáltatóval és hová ne menj, még ha csábítónak is tűnik az ajánlat.

A konzultáció díja

A díj egy iskolai órai verzióban 25.000 Ft, két iskolai órai verzióban 35.000 Ft, melyet alanyi adómentes státusomból adódóan ÁFA a mindenkor hatályos ÁFA-mentes értékhatárig nem terhel.
A további részleteket osztályfőnökkel, szülői munkaközösség képviselőjével vagy diákok „szószólójával” történő egyeztetés keretében pontosíthatjuk.

Megéri?

Ha a konzultációt követő 30 napon belül az a visszajelzés érkezik, hogy nem volt hasznos a résztvevők legalább 50%-a számára a találkozásunk, garantálom, hogy visszatérítem a kifizetett díjat a díjfizetőnek.

Jelentkezz itt!

A konzultációra itt tudsz jelentkezni. Fontos, hogy olyan e-mail címet adj meg, amit rendszeresen használsz, hogy biztosan fel tudjam venni Veled a kapcsolatot.

Minden beérkezett üzenetet, jelentkezést megkapok e-mailben, és néhány napon belül biztosan válaszolok!